Om Mjødladen

Mjødladen blev startet af Peter i 2008.

Nu er Mjødladen blevet en lille familie virksomhed, som består af Peter og Anja.

Og ikke mindst alle de frivillige hjælpere vi har, som hjælper os med at formidle og sælge på alle de markeder vi er så heldige at være med på. Samtidig en stor tak til dem!

 Peter har brugt mange år på at opbygge en god kundekreds, og vi er glad for at komme ud på middelaldermarkeder og vikingemarkeder rundt omkring i hele landet. Vi lever det meste af sommeren som Mjød-sigøjnere der kører fra marked til marked.

 Vi synes at mjød skal være sød, aromatisk og med en dejlig afrundet smag. Den Mørke Mjød mener vi minder om den mjød at vikinger drak tilbage i tiden.

Vikingetid, middelalderen er vores store hobby, vi bruger gerne tid på at formidle omkring Mjødens historie, og vi kan selvfølgelig fortælle om hele brygnings processen.

Når vi er på marked er vi tit afsted hele familien, med vores dreng Rasmus på 7 år. Anja har ofte en bod med, hvor hun plantefarver garn og stof eller spinder uld til garn.

 Vi vil rigtig gerne levere en unik oplevelse med vores mjød, derfor har vi et bredt sortiment af smagsvarianter så der er noget for enhver smag. Og i håber med tiden at kunne præsentere vores kunder for en samlig af madopskrifter baseret på vores forskellige typer mjød.

 Hos os er kvalitet en selvfølge, om du handler med os på marked. Eller igennem vores webshop så skal vores produkter og service være i orden. Vi er til at handle med.

Vores mjød kan leveres helt fra små smagsprøver i rør, almindelige vinflasker, historisk korrekte kolbe eller lerflasker i forskellige størrelser, i sæsonflasker eller i 3 liters Bag-in-box.